De derde keer is de charme? Bitcoin Breaks Boven $12.000; Top Altcoins Coming Out of Hibernation om een Splash te maken

BTC stieren duwen het weer eens boven de $12k met CME bitcoin futures die ongeveer 1% hoger liggen. Altcoins genieten ook van de greens maar wees gewaarschuwd – een scherpe pauze hier en „alts moeten kotsen.“

Bitcoin heeft vandaag boven $12.000 gebroken om $12.222 op Bitfinex te raken. Dit is de derde keer deze maand en het is te zien of we dit niveau kunnen handhaven.

Op CME worden bitcoin futures ongeveer 1% hoger verhandeld.

Vandaag beleeft de markt een groene dag dat Binance naar beneden gaat. De gemeenschap was niet blij, een handelaar quipped, „voeg gewoon wat meer financiële instrumenten toe aan de site, dat zal werken“.

De grootste digitale aanwinst heeft goede vooruitgang geboekt in 2020 met altcoins die ook van de stieren genieten. Maar handelaar en econoom Alex Kruger zegt dat een scherpe ommekeer hier erg slecht zou zijn voor altcoins.

De hefboomwerking in vele alts is nu torenhoog. Bitcoin Billionaire bevindt zich nog steeds in een afgemeten opwaartse trend binnen een positieve macro-omgeving. Een goed pad om excessen te zuiveren zou een scherpe breuk en V-omkering bij 12K zijn. Als dat gebeurt, zouden de alts moeten kotsen,“ zei hij.

Onder de topcryptocurrencies is LINK de grootste gainer die om de dag nieuwe hoogtepunten bereikt.

De mensen zoals Cardano (ADA) en Tezos (XTZ) hebben ook winsten kunnen zien, met de latere kijkend om „op gelijkaardige marktstructuur“ te zijn zoals Chainlink (LINK).

Ether begon de markt te leiden nadat deze vorige week in een stroomversnelling was geraakt.

Nu kijkt als de aanwinsten in andere hoogste altcoins morsen aangezien de totale markt GLB meer dan $6 miljard vandaag toevoegt.

ETH is onlangs uitgebroken uit zijn Bull Flag. Sedertdien is het geld ook in andere Grote Kappen gevloeid. Hier zijn drie Majors met identieke marktstructuren, in verschillende stadia van hun uitbreidingen,“ genoteerde analist Rekt kapitaal.

LTC, BCH en EOS zijn alle drie uitgebroken.

Met 25% winst heeft Litecoin eindelijk enkele groenen opgenomen. LTC glijdt langzaam naar beneden terwijl andere munten zijn plaats innemen.

De 8e grootste cryptocurrency per marktkapitalisatie van $4,2 miljard wordt nu verhandeld op $64,4 op de rug van toenemend volume, maar nog steeds 84% lager dan zijn ATH.

Volgens TraderX0X0, als bitcoin het laat, kan Litecoin een 50% pomp te vroeg in 2020 hoog zien.

Litecoin schepper Charlie Lee, die berucht is voor de verkoop van zijn LTC stash aan de top, nam naar Twitter om erop te wijzen dat „Litecoin SegWit gebruik heeft bereikt 80%, terwijl Bitcoin is slechts op 50%,“ waarvoor Blockchain.com niet de uitvoering van SegWit is de primaire oorzaak.

Bitcoin Cash en EOS zijn ondertussen slechts met 46% en 44% YTD gestegen, terwijl ze respectievelijk 92% en 83% lager zijn dan hun ATH.

Zelfs Justin Sun’s Tron (TRX) heeft de laatste tijd genoten van de winst, die in het weekend een hoogtepunt van 52 weken bereikte, een stijging van 30%.

Interessant, XRP, nog onderaan 92% van zijn piek, registreert ook greens vandaag van 5.63% om zich terug boven $0.30 te bewegen.

XRP de concurrent Stellar Lumens (XLM) neigt omhoog nog harder, met 9.12% aanwinsten die bij $0.115 handel drijven.

Andere opmerkelijke gainers omvatten OMG (22%), YFI (20%), 0x (14%), REN (13%), en STEEM (11%). Ondertussen, zijn BTT, NEO, en NEM allen omhoog ongeveer 8%.