Over 100 000 Ethereum deponert i Kraken ETH 2.0

Over 100 000 Ethereum deponert i Kraken ETH 2.0 Staking Service

  • Ethereum staked for ETH 2.0 på Kraken utgjør 8% av totalen.
  • Børsbasert delegert innsats vokser i popularitet.
  • Det forventes flere innsatstjenester i 2021.

Trust Project er et internasjonalt konsortium av nyhetsorganisasjoner som bygger standarder for åpenhet.

Det var bare et spørsmål om tid til sentraliserte kryptokursutvekslinger hoppet Profit Revolution på ETH 2.0-stakingstoget med sine egne tjenester. Kraken har vært en av de siste som lanserte staking, og den har vært veldig populær.

Krakens innsatsstjeneste ETH 2.0 ble offisielt lansert 4. desember og har allerede nådd en stor milepæl med investorer som har satt inn over 100 000 ETH, verdt anslagsvis 55 millioner dollar til nåværende priser, på bare fire dager.

8% av totalt innsatt Ethereum på Kraken

Firmaets blogg hevdet at omtrent 8% av ETH som for øyeblikket er låst inne for Ethereum 2.0, nå er satt på Kraken. I følge ETH 2.0 Launchpad er det for tiden 1,27 millioner ETH-innsatser totalt, slik at selskapets påstand er ganske nær.

Jeremy Welch, Krakens VP for produkt, kommenterte at firmaet lenge har vært en sterk tilhenger av Ethereum;

“Vi var en av de første børsene som noterte Ether i august 2015. Vi har sett på at Ethereum har fortsatt å vokse i betydning. Fra 1. desember utgjør ETH-handelsvolum vanligvis mellom 15-40% av våre daglige Bitcoin-volumer. ”

Kraken uttalte at nåværende inntjening for ETH 2.0-innsats varierer mellom 5% og 17%. Børsen tilbyr også innsatstjenester for Polkadot, Tezos, Kusama og Cosmos.

Coinbase lanserte også sine egne innsatstjenester, men har ekskludert flertallet av sine kunder som ikke bruker Pro-versjonen av børsen.

I mellomtiden kunngjorde Binance ETH 2.0-innsatstjenester med belønninger pålydende i sine egne ‚BETH‘-tokens.

Fordeler og ulemper med delegert innsats

Ikke alle er komfortable med å kjøre sin egen maskinvare og programvare for å spille som en uavhengig validator.

Det kreves en stor grad av teknisk kunnskap, og det er straffer i form av ’slashing‘ hvis validatoren går offline, faller under 32 ETH-kravet, eller det er feilkonfigurasjonsproblemer som duplisering.

En rekke validatorer, inkludert grunnlegger av Synthetix-protokollen, Kain Warwick, har allerede funnet seg startet opp fra nettverket uten tilgang til midlene i minst ett år.

I tillegg kreves det full 32 ETH for å satse på egen hånd – og ikke alle har $ 17 600 (til gjeldende priser) som ligger rundt for å låse seg unna i minst et år.

Delegerte innsatstjenester som de som tilbys av Kraken og andre sentraliserte børser er sannsynligvis den valgte metoden for de fleste ETH-innehavere som ønsker passiv inntekt. Advarselen er at sentralen har nøklene til myntene, ikke deg!